2011. november 25., péntek

Szerencse hozó sárkányfog medál hematit kőből - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

 Szerencsehozó sárkányfog medál, csodás, valódi hematit kőből.
Erőteljes megjelenést kölcsönöz, igazán vagány darab.
Kiváló ajándékötlet bármilyen alkalomra .
Mérete : 4x1, 7 cm.
Segít az olyan keringési problémákon, mint amilyen a Reynaud-kór*. Ajánlott mindazoknak, akik tartós vagy átmeneti vashiányban szenvednek, vagy sok vért veszítenek, mert elősegíti a vörösvértestek képződését, mint pl. erős vérzések esetén, aranyérnél, menstruációs fájdalmaknál, műtétek után. Javítja a vér oxigén ellátását, tisztítja véredényeket, serkenti a vas felszívódását és a vörösvérsejtek képződését.
Kiválóan alkalmazható érelmeszesedés, arthrosis, visszerességnél és ínszalag rándulásoknál. Használatánál a vérömlenyek és a véralvadékok gyorsabban szívódnak fel, a sebek gyógyulási ideje lerövidül, ezért hatékonyan alkalmazható égési sérüléseknél. Fokozza a vesék vértisztító képességét, és regeneráló hatással van a májra s így megkönnyíti a szervezet és méregtelenítését. Csökkenti a boka duzzanatot és jótékony hatással van a nyirokrendszerre.
Erősíti a szemet, a tüdőt, tisztítja a bőrt, és az aurát. A hematit bokalánc igen hatásos a lábikragörcs ellen. A váll mellék csakráin keresztül alkalmazva, hatékonyan oldja a gerincfájdalmakat, az izom görcsöket és a nyak merevségét. Tavaszi fáradtság esetén rendkívül hatásos a hematit, néhány napos viselése után már fizikailag érezzük jótékony hatását.



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 15:15
. Szerencse hozó sárkányfog medál hematit kőből - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Fontos