2011. november 30., szerda

Sicario: El Sicario : egy mexikói bérgyilkos - Jelenlegi ára: 2 905 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! El Sicario : egy mexikói bérgyilkos igaz történeteA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
El Sicario, magyarul a bérgyilkos igaz történetét ígéri a bestsellerszagú könyv. A főhős, egyben a monológ elbeszélője, egy a sok száz hasonszőrű mexikói szervezett bűnöző közül, akiknek évente több ezer ember halála szárad a lelkükön. A különbség a kollégákhoz képest, hogy emberünk kilépett a szó szerint ördögi körből. Azóta folyamatosan menekül, mert a drogkartell vérdíjat tűzött ki a fejére. Molly Molloy és Charles Bowden véletlenül bukkantak a sicarióra, akit sikerült rávenniük, hogy hajlandó legyen őszintén elmesélni borzalmakkal teli, könyörtelen és hátborzongató élettörténetét. A könyv szövege kb. tízórányi hanganyagból állt össze, amelyen El Sicairo beszámol az akciókról, sőt a magyarázatul rajzolt vázlatait is közlik az amerikai szerkesztők. Életem 20 évét akarom elmesélni, azt a 20 évet, amikor a kábítószer-kereskedelmet, a kartellt és a Főnököt szolgáltam, a saját két kezemmel kínzások és sok-sok ember élete árán - nyilatkozza a képzett profi. Keresetlen énekléséből nem csak a konkrét bűntettekről értesülünk, hanem a drogkereskedelem működéséről és a mexikói államot átszövő korrupcióról. Az ő világában a megfélemlítés és a mészárlás csupán eszközök. Amikor még Sicario irányította a juárezi rendőrség emberrablás-elleni osztagát, egyúttal ő volt az irányítója a Juárezben tevékenykedő emberrablók csoportjának is. ISBN: 978-963-304-057-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 905 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 01:40
. Sicario: El Sicario : egy mexikói bérgyilkos - Jelenlegi ára: 2 905 Ft

Fontos