2012. január 24., kedd

10db PartySmart másnaposság ellen kapszula májvédő - Jelenlegi ára: 2 990 Ft .

10db (1 doboz) Partysmart kapszula
Az ár 1dobozra azaz 10 kapszulára vonatkozik
A PartySmart egy egyedi gyógynövény formula, mely védi a májat és enyhíti a másnapossági tüneteket, mint pl. fejfájás, gyomorégés, hányinger,  stb.  A PartySmart élénkítőszer mentes, kizárólag gyógynövény-kivonatokat tartalmaz!  
Személyes átvétel: Bp (I. ker Attila út, DunaPlaza, M3-as bevezető, keleti, nyugati) Fót, Felsőgöd, Sződliget az általam javasolt időpontban, amennyiben ez nem megfelelő akkor  postával előreutalással tudom küldeni +375Ft  vagy utánvéttel +1250Ft.  (utánvéttel csak legalább 10 pozitív és 95% feletti értékeléssel rendelkező vásárlóknak tudok küldeni)
Mik a PartySmart összetevői?
Andrográfisz - A keserűk királya (májvédő és stimuláns)
Az Andrográfisz Nyugat Európában és az arab országokban található meg leginkább. A növény leginkább a keserűségéről ismert, kiemelt májvédő hatásása van.  
Szőlő - antioxidáns
A szőlőt az ókori görögök és az arabok is használták józanító és hűsítő hatása miatt. Ez a gyümölcs az egyik legfontosabb növény, mely az alkoholt fogyasztóknak megkönnyíti a másnapját.
Indiai egres - antioxidáns
Hagyományszerűen a máj regenerálására, védelmére használják.
Cikória - májvédő és stimuláns
Már az ókori egyiptomiak, görögök és rómaiak is használták ezt a növényt. Eskuletint tartalmaz, mely májfévdő hatásáról ismert.
Datolya 
Enyhíti a másnaposság tüneteit.
Már ókori szövegek is utalnak arra, hogy a datolya képes a mérgező folyamatokat visszafordítani. Ezt a gyümölcsöt különféle módon használják az Ajurvedikus gyógymódban is (5000 éves indiai gyógynövény alapú gyógymód). A datolya jótékony hatással bír a másnapossági tünetek kezelésében. Az ß - szitoszterol alkotóeleme a májvédő folyamatban játszik kiemelt szerepet, míg Flavonoid tartalma is májvédő hatású.
Fillantusz - májvédő, stimuláns
Az ókori orvosok is felfedezték vizelethajtó hatását és a kivonatot májvédő hatása miatt javasolták. Phyllantihin és hypophyllanthin tartalma jótékony, védi a májat.
Hogyan működik a PartySmart?
Mi okozza a másnaposságot?
Alkoholfogyasztás után gyakran felléphetnek másnapossági tünetek. Az alkohol vizelettel, izzadás útján vagy a tüdő segítségével kiválasztódik, nagyrészét a máj acetaldehiddé alakítja át. A mérgező acetaldehidek felgyülemlése (alkohol metabolizmusa) okozza a kellemetlen másnapossági tüneteket.
Miért káros az acetaldehidek felgyülemlése?
Az acetaldehidek felgyülemlése a szervezetben okozza a kellemetlen másnapossági tüneteket. Az acetaldehid károsítja a májat és más kulcsfontosságú szerveket is.
Mikor hat a PartySmart kapszula?
A PartySmart kapszula a beszedés után egyből működésbe lép. A hatékony eredmény elérése érdekében alkoholfogyasztás előtt vegyél be egy kapszulát. A kapszula bevétele alkoholfogyasztás közben is lehetséges vagy megismételhető.
A PartySmart megbízható
A PartySmart gyártása megfelel a mindenkori szigorú előírásoknak. OÉTI által jóváhagyott termék. Ezért biztos lehetsz abban, hogy mindig ugyanazt a minőséget, biztonságot és értéket kapod!
Ki fejlesztette ki a PartySmart kapszulát?
A Himalaya Drug Company:
- A Himalaya cég Kutatás+Fejlesztés adottsága a gyógynövény alapú termékek területén a világon az egyik legkiemelkedőbb.
- A Himalaya cég kivívta a biztonságnak, a természetes anyagok használatának, és a hatékonyságnak hírnevét.
- Folyamatos tudományos megerősítés áll mögötte.
- Precíz minőségtesztek.
- A cég 50 országgal dolgozik együtt. A Himalaya volt az első elfogadott cég Indiában a gyógynövény alapú termékek gyártásában.  
- A Himalaya cégnek van a legnagyobb tabletta-bevonó kapacítása Indiában.
- A Himalaya cég 10 millió tablettát gyárt naponta.
7 évnyi komoly Kutatás és Fejlesztés, illetve átfogó klinikai vizsgálatok eredményeként a Himalaya megalkotta az egy-kapszulás adagolású PartySmart terméket.
Készültek-e klinikai vizsgálatok a PartySmart kapszulával kapcsolatban?
Négy klinikai vizsgálatot folytattak a PartySmart kapszuláról. A PartySmart termék kategóriájában egy termékre sem fordítottak ilyen mértékű kutatást és fejlesztést.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-25 19:33
. 10db PartySmart másnaposság ellen kapszula májvédő - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Fontos