2011. december 28., szerda

Paul Brooks - A csend birodalma könyv (új) - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Paul Brooks - A csend birodalma - Utazás a tudat és én világában könyv (Új! )
Kiadó:
Trivium Kiadó
Szerző:
Paul Brooks
Eredeti cím:
Into the Silent Land
Kiadás éve:
2004
Oldalszám:
220
Kötés:
Puhatábla
Méret:
135x195
Súly:
260g
Kiadvány nyelve:
Magyar
Kiadvány eredeti nyelve:
Angol
Fordító:
Frigyik László
 
Tartalom: A csend birodalma nagy jelentőségű tanulmány, mely bemutatja, milyen korlátai vannak a tudománynak az én meghatározásában. Csodálatos, kissé morbid és bizarr, orvosi jellegű találkozás az agy anatómiájával, élettanával. Brooks a huszonöt év alatt gyűjtött tudományos adatokat személyes anekdotákkal gazdagítja.  A szerző ugyanúgy része a könyvnek, ahogy a páciensei. Analízisét ugyanúgy ráirányítja önmagára, ahogy betegségeire is, miközben felfedi leghangsúlyosabb aggodalmait.  Egy átlagos napján Paul Brooks tartósított, emberi maradványokból származó, károsodott agyszövetet elemez; olyan emberrel beszélget, aki azt hiszi, hogy átlátszó a teste, autista páciensét gépészmérnöki tudományos fokozat szintjén vizsgáztatja. Találkozunk egyforma és ellentétes agykárosodást szenvedett páciensekkel; Jeanievel, aki azt hiszi magáról, hogy már meghalt; Robert tumorával, mely teljesen átrendezi a személyiségét.  A könyv lényege:  - Vajon a neuropszichológia segítségével közelebb juthatunk-e a tudat megértéséhez?  - Hol foglal helyet a tudatunk vagy a lelkünk a neuronok között?  - Vajon a tudományos elméletek és a személyes élmények és tapasztalatok között húzódó konfliktusok feloldhatók-e?  Töprengésre, további utánjárásra készteti az olvasót. Ha valaki a tudattal kapcsolatos, költői, szívfacsaró, filozofikus meditálást részesíti előnyben, akkor ez a könyv a legmegfelelőbb.
Eladó a képen látható teljesen új könyv.
 
A vevő 2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és 5 napon belül rendezze a vételárat, ha ez nem történik meg, úgy a terméket ismét meghirdetem negatív értékelés mellett.   Kérem ezeket a feltételeket figyelembe venni és elfogadni. Kérésre hamarabb is lezárom az aukciót.
Postázom is de természetesen személyes átvétel is lehetséges kizárólag Gyálon.
Köszönöm, hogy benéztél és kérlek, ha van időd és kedved nézd meg a többi termékeimet is (folyamatosan töltök fel új dolgokat) amelyek itt tekinthetőek meg: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=kissreni12
Kérdésre szívesen válaszolok.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlást!
További információkért tekintse meg az i+ oldalamat.



Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-05 21:29
. Paul Brooks - A csend birodalma könyv (új) - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Fontos